VIP lezersreacties

Heb je een VIP boek uit? Laat hier weten wat je ervan vindt. Telkens als er een nieuw deel verschijnt worden er gratis gesigneerde boeken verloot onder de gegeven reacties.

51 gedachten over “VIP lezersreacties

 1. Ha Damini, doordat e.e.a. vertraging heeft opgelopen zullen schoolbezoeken dit kalenderjaar niet meer mogelijk zijn. Hoogstwaarschijnlijk lukt een presentatie in een boekenwinkel nog wel. Maar zelfs dat is niet zeker. ÉÊn ding is wel zeker en dat is dat VIP 5 dit jaar nog zal verschijnen 🙂 groetjes van Merlien

 2. Hoii Merlien,

  U weet al dat ik u boeken heel leuk vind. Ik kan echt niet wachten tot de volgende delen eraan komen!! Ik wens u heel veel succes met de volgende boeken. En nog een vraag wanneer komt u weer naar onze school? U zou dan toch VIP 4 & 5 aankondigen?

  Groetjes Damini! VIP fan 😉

 3. Net als in de voorgaande delen begon ik in VIP 4 en kon ik niet meer stoppen. Na ieder hoofdstuk was ik nieuwsgierig naar het volgende hoofdstuk. De schrijfster, Merlien Welzijn heeft mij als lezer echt meegetrokken in het verhaal.
  Ik houd niet eens van lezen, dus dit is uit mijn mond een super compliment. Ik merkte dat ik helemaal op ging in de personages. Ik hoorde ze gewoon praten. Geweldig is dat!
  Ik ben dus super enthousiast over de VIP jeugdboeken!

 4. Dank je wel voor jouw reactie. Ik vond het ook erg leuk op de Van Asch van Wijckschool. Weer een leuke VIP school erbij 🙂 groetjes van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *