Over Merlien

Als kind was ik al regelmatig bezig met verhalen verzinnen en schrijven. Ik heb in 2010 mijn levensverhaal geschreven. Nu schrijf ik columns, kookboeken voor mensen die niet veel geld aan eten kunnen of willen besteden en de jeugdboekenreeks Very Important Puber.

Handtekeningen uitdelen aan de VIPs van het IJsselcollege

Handtekeningen uitdelen aan de VIPs van het IJsselcollege

In Very Important Puber schrijf ik over onderwerpen die mij als tiener bezig hielden. Vanaf deel 3 kun jij als lezer zelf bepalen waar je over wilt lezen. Dien hier jouw wensen en ideeën in. Mijn doel is om een spannend verhaal te schrijven waar jij op zit te wachten.

Ook hoop ik dat tieners onder elkaar en met volwassenen in gesprek raken over lastige onderwerpen. Zaken, die je vaak niet kiest, maar die wel op je pad komen en waar je soms als jong mens maar gewoon mee te maken hebt. Ik houd van gesprekken. Goede gesprekken leiden namelijk tot kennis, inzicht en begrip. Download of koop VIP boeken bijvoorbeeld via Bol.com.

Scholen opgelet:

Ik geef regelmatig gastlessen  aan groep 8 en aan brugklassen 1 en 2. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ik vind het belangrijk dat pubers lezen. Daarom draag ik er graag aan bij om dit te stimuleren.

Download hier de folder over de gastlessen.
Download hier het lespakket wat gratis te gebruiken is bij deel 1.

VIPs opgelet:

Je hebt recht op uitgeverskorting als je een VIP gastles hebt gehad. In dat geval ga je niet naar een (web)winkel, maar mail je jouw bestelling rechtstreeks naar de uitgever info@vandorp.net. Schrijf op hoe je heet, op welke school je zit en welke delen je wilt hebben. Zorg ervoor dat je toestemming van jouw ouders hebt.

Vanzelfsprekend zijn VIP boeken ook te leen via de bibliotheek.

Veel leesplezier!