Nog meer VIP luisterboeken!

Het is me wat met dat coronavirus. Het lijkt wel oorlog in vredestijd. Je kunt niet meer zomaar met je vrienden afspreken. Je moet goed opletten dat je niet met meer dan 3 mensen tegelijk afspreekt en je moet dan ook nog eens 1,5 meter afstand houden. Lastig, maar wel doen hoor! Het is belangrijk dat je het virus niet mee naar huis neemt en je familie ziek maakt. Er gaan veel mensen dood. Allemaal naar. Terwijl al die serieuze dingen gaande zijn wil je soms ook even lekker wegdromen. Gewoon even geen zorgen en lekker mee genieten met de verhalen van VIP. Laatst meldde ik al dat VIP 1 als luisterboek beschikbaar is. We doen daar nu VIP 2 en 3 bij. Speciaal om je een beetje door deze tijd heen te helpen. En natuurlijk kun je alle delen ook gewoon nog lenen bij de bieb (o, nee, die is dicht voorlopig…), of bestellen via een webwinkel of als e-book downloaden. Veel plezier!

Luister alvast naar een fragment van VIP 2: “Blijf van mijn vriendin af!”

fragment luisterboek ‘Blijf van mijn vriendin af!”

Luister alvast naar een fragment van VIP 3: “Mijn moeder heeft een date.”

Fragment luisterboek “Mijn moeder heeft een date”
VIP 2 Blijf van mijn vriendin afoktober 2012
VIP 3 Mijn moeder heeft een date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *