VIP actie

In het 4e kwartaal van 2019 bestaat Very Important Puber 7 jaar. Via de winkel, school mediatheken en vooral via de bibliotheken zijn de boeken duizenden en duizenden keren gelezen. Een mooie start voor deze nieuwe jeugdboekenreeks van Hollandse bodem. Om dit te vieren zullen 7 lezers een gesigneerd VIP boek ontvangen en een persoonlijk kaartje van de schrijfster. Ben jij VIP fan? Stuur dan een e-mail naar info@veryimportantpuber.nl of laat een bericht achter op de facebookpagina. Vertel waarom jij graag VIP leest. Zorg voor een opvallende inzending door bijvoorbeeld een mooie tekening bij te voegen of door je inzending te laten rijmen. Natuurlijk mag je ook met de hele klas iets inzenden om een boek voor jullie mediatheek te winnen. Maak er iets moois van. Na de zomer worden de winnaars bekend gemaakt!

6 gedachten over “VIP actie

  1. Beste Eveline, dat wordt gezellig thuis 😉 Om te winnen helpt het om een creatieve inzending te sturen. Denk aan een tekening, infographic, gedichtje of wat dan ook. Kijk eens op de pagina met tekeningen voor wat inspiratie 🙂 Je kunt de inzending mailen naar info@veryimportantpuber.nl. groeten van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *