VIP 6 en nu?

VIP gaat over tieners van vandaag, over problemen die echt zijn in een wereld die herkend wordt. Er zijn 3 verhaallijnen. In de eerste verhaallijn volg je de verkering van Robert en Anna. Het was niet bepaald liefde op het eerste gezicht en soms zijn de roze wolken ook ver te zoeken. In de tweede verhaallijn volg je de vriendschap van Robert en zijn bloedbroeders. Soms lijkt het erop dat Robert niet weet voor wie hij moet kiezen: zijn meisje of zijn maten. Wie gaat er voor? En waarom zou je eigenlijk moeten kiezen? In de derde verhaallijn volg je hoe volwassenen soms op situaties reageren. Ze hebben grote verantwoordelijkheden zonder dat ze perfect zijn. Maar misschien is het wel oké dat zij dingen ook moeilijk vinden.

In 2012 verschenen de eerste 2 delen uit deze VIP reeks. Merlien bezocht toen verschillende scholen om over haar nieuwe boekenreeks te vertellen. De professionele boek beoordelaars (recensenten) verschilden van mening. De één vond het geweldig en de ander was minder enthousiast. Voor de lezers was er geen twijfel mogelijk. Zij waren direct fan!

Al snel ontvingen wij ook allerlei e-mailberichten van ouders en docenten die zeiden dat zelfs kinderen die helemaal niet van lezen hielden dol op VIP waren. De boeken hebben dus duidelijk een X-factor!

Na ieder deel dat verscheen vroegen jullie telkens: wanneer komt het volgende deel!? Iedereen wilde snel verder kunnen lezen. Toen in januari 2015 de titel van deel 6 alvast bekend werd gemaakt ontvingen wij veel bezorgde berichten. Of dit het laatste boek zou zijn en of het dan toch uit zou gaan tussen Robert en Anna. Ook werd gevraagd hoe het met die foute oudere gasten af zou lopen waar Robert en Timo last van hadden. Één van hun had Timo zelfs met een mes bedreigd!

Antwoord op deze en alle andere vragen vind je in “Nu is het ècht uit!” Dit deel verscheen op 10 juli 2015. Laat maar weten wat je denkt als je het gelezen hebt. Is dit het laatste deel…?

Lees gratis het eerste hoofdstuk. Dat geldt voor ieder deel, hoor. Leen het daarna in de bieb of vraag het cadeau, want VIP mag eigenlijk niet ontbreken in jouw boekenkast, e-reader, smartphone of i-Pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *