Nieuws over VIP 6

Jullie hebben er een jaar langer op moeten wachten dan voorzien was. Maar nu is het ein-de-lijk zover! Merlien Welzijn is er helemaal klaar voor! Vrijdag 9 januari zet zij de eerste woorden op papier van VIP 6: Nu is het ècht uit!

cover VIP 6 Nu is het ècht uit januari 2014

Het wordt weer ontzettend spannend. Hoe gaat het verder met Robert en Anna? Gaat Anna voor een oudere gast?!? En, die foute jongens die met gestolen spullen bezig zijn? Komen ze erachter dat Robert en Timo naar de politie zijn geweest?  En, stel dat ze erachter komen, wat gaan ze dan doen? De druk stijgt in het leven van Robert. Hoe gaat hij met die spanning om? Heeft hij sowieso iets? Of, is het gewoon een dromerige jongen? Wordt het echt wat met zijn moeder en die nieuwe vriend?

Vragen genoeg! En, wat vraag jij je af? Hoe hoop je dat het verder gaat? Waar ben je bang voor? Laat het weten door een reactie te geven op dit bericht. Want, bij VIP bepaal je nu eenmaal zelf wat je wilt lezen.

Als jouw idee wordt gebruikt door Merlien Welzijn, dan komt jouw naam op de speciale bedankpagina te staan. Dat geluk hadden deze lezers al:

VIP_bedankpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *