De VIP presentatie was weer gaaf!!

Presentatie deel 4 en 5 in Rotterdam

Op vrijdag 28 februari om klokslag 16.30uur was het zover: de presentatie van Een foute vriend en Mijn vriend krijgt een taakstraf uit de reeks Very Important Puber. Het was extra bijzonder omdat veel scholieren ideeën hebben ingediend om te bepalen waar de boeken over zouden gaan. Hoe cool is dat!

VIP gadgets

Het was ook erg gezellig in boekhandel de Kleine Kapitein. Er gingen flink wat boeken over de toonbank, want het was dè kans om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen. De VIPs die meededen met het bepalen van de verhaallijn krijgen een uniek VIP gadget. Er is keuze uit een VIP pen, mok, pet of t-shirt!! Daar bestaan er maar een paar van in de wereld. Wow!! Hebben!!

BeeldBijvoorbeeld_140228_MerlienWelzijn_018

foto gemaakt door: Brenda Brouwer van BEELD-Bijvoorbeeld

Gratis lezen!

De reeks bestaat nu alweer uit 5 titels. Van elk deel kun je op deze website gratis het eerste hoofdstuk lezen. Dat noemen wij de VIP behandeling!

Ik wil ook een meet en greet!

Wil je dat de schrijfster ook eens naar een bieb of boekhandel in jouw woonplaats komt? Stuur dan namens jouw klas of school een verzoek naar info@veryimportantpuber.nl Vertel met hoeveel personen je komt en wie weet heb jij binnenkort ook een meet en greet met Merlien Welzijn.

Ik heb geen vervoer 🙁

Vraag je docenten om hulp! Juf Anita, meneer Ankerman, juf Willy en juf Marjorie waren er ook! Zij namen VIPs uit hun klas mee naar de presentatie en/of boeken mee terug naar school. Veel docenten zijn dus bereid om jou de kans te geven naar een VIP presentatie te gaan.Je kunt ook altijd gezellig met je ouders of opa en oma langskomen.

Ik was er niet bij. Hoe kom ik nu aan deze coole boeken?

VIP is in heel Nederland te huur bij de bibliotheek. In elke boekhandel kun je een exemplaar kopen. Winkel je liever online? Dan kun je alle VIP boeken als E-book downloaden via de Appstore. Zowel het E-book als de papieren versie kun je ook aanschaffen via bol.com.

O, ja, en wie was de winnaar van de tekenwedstrijd?

Nou, dat was Ulku natuurlijk! Zij wint een gratis, gesigneerd exemplaar van VIP 5

VIP tekenwedstrijd Ulku 'Robert en Anna'

VIP tekenwedstrijd
Ulku
‘Robert en Anna’

 

Veel leesplezier en tot de volgende keer!!

Ga naar VIP foto’s voor een fotoreportage van de presentatie 🙂

 

2 gedachten over “De VIP presentatie was weer gaaf!!

  1. Ha Dalida, dank voor jouw lieve woorden! Ulku is zeker een getalenteerde VIP. Wie weet ontwerpt ze in de toekomst zelf wel covers van boeken! Fijn dat jij als docent sowieso ook meewerkt aan het stimuleren van lezen in het algemeen en VIP in het bijzonder! Zo werken we in elkaars verlengde. Top 🙂 groetjes, Merlien

  2. Beste merlien,
    We zijn erg trots op onze leerling Ulku. Wat een talentje he? Daar zal het Grafisch Lyceum, waar ze nu op zit blij mee zijn. Fijn dat je kinderen op een leuke manier betrekt bij je boeken. Ik waardeer het feit dat wij elkaar hebben leren kennen. Groetjes Dalida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *