VIP presentatie deel 4 en 5

op vrijdag 28 februari om 16.30uur worden deel 4 en 5 gepresenteerd uit de serie Very Important Puber. De titels zijn: Een foute vriend en Mijn vriend krijgt een taakstraf. Binnen de reeks zijn dit 2 extra bijzondere titels. De lezers hebben namelijk zelf mogen vertellen aan de auteur, Merlien Welzijn, wat zij graag wilden lezen. Hieronder lees je enkele voorbeelden:

VIP Jaivano:
“Kunt u misschien doen dat Robert een grote kans om in het buitenland te voetballen of Game toernooi te benutten Hij moet kiezen buitenland of Anna”.

VIP Otto:
“Hoi Merlien, Anna en Robert gaan op date ze gaan varen met een zeilschip maar dan midden op de zee loopt de motor vast ze hebben geen reddingsboot maar er is wel nog een ander stel mee maar wat moeten ze nu doen waar komen ze terecht dat mag u zelf verzinnen. hopellijk hebt u er wat aan. gr. Otto”

VIP_meet and greet deel 4 en 5

VIP Damini:
“Hoii Merlien, Ik heb een idee voor deel 5. Roberts moeder date nog steeds, en ze vindt een man heel leuk. Maar ze durft het niet te vertellen, ze spreekt met hem af en gaat het vertellen. En die man vindt Els ook leuk. Maar die man is de vader van Patrick en hij gaat vreemd. Ik hoop dat je mijn idee kunt gebruiken!Groetjes Damini 🙂 (Hele grote VIP fan)”

VIP Pinar:
“mijn idee is: Anna en Robert maken het uit, maar dat komt door een foutje, want iemand(Timo, Polle of Patrick) wordt verliefd op Anna (of was al verliefd) en pakt Roberts telefoon af en stuurt een mail naar Anna dat Robert het uitmaakt, maar dat is niet waar in de klas doet Anna heel ruw tegen Robert en probeert hem te ontwijken. Intussen krijgt Roberts moeder (Els) een nieuwe date die niet wild dat Robert met Anna uitgaat degene die stiekem het mailtje had gestuurd probeert Anna mee uit te vragen en krijgt ruzie met Robert, Robert kan later weer met Anna praten en het wordt weer dik aan Els ontdekt wat haar vriendje wilt en maakt het uit, maar hij blijft haar dwarszitten.”

En zo waren er nog veel meer ideeën die via de website binnenkwamen. Zat jouw leerling, dochter, zoon, klasgenootje hier ook bij? Dat maakt het extra leuk om bij de presentatie aanwezig te zijn!

Laat even weten of je komt. Laat een reactie op de website achter of meld je aan via Facebook:  Komt je met meer dan 10 personen? Laat het dan even weten, svp! Houd er rekening mee dat onze vaste VIP fotografe je graag op de foto zet. Het kan zijn dat er pers aanwezig is.

Graag tot 28 februari 16.30uur, de Kleine Kapitein, Botersloot 173, 3011 HE Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *