VIP 5 is leverbaar!

Per vandaag kun je lekker verder lezen in de populaire 12+ jeugdboekenreeks Very Important Puber. Deel 4 eindigde zo super spannend!! Veel enthousiaste VIPs hebben behoorlijk staan popelen om verder te kunnen lezen in deel 5: Mijn vriend krijgt een taakstraf. Maar, wat wil je? De verhaallijn van VIP 4 en 5 is bedacht door de lezers zelf! Met het verschijnen van deel 4 en deel 5 hebben we nu dus officieel een “boekenbakkers” voor pubers! Als dank voor het meedenken en meedoen worden de creatieve VIPs in het boek in het zonnetje gezet!

Lees gauw het eerste hoofdstuk gratis online 🙂

Alle VIPs, juffen en meesters die op een VIP school zitten kunnen nog steeds korting krijgen door hun boeken rechtstreeks bij de uitgever te bestellen via info@vandorp.nl. Vanzelfsprekend kun je het ook als e-book downloaden op je e-reader of aan je ouders vragen of ze het papieren boek willen bestellen via bol.com.

Mijn advies is om het sowieso hoog bovenaan je verlanglijstje te zetten voor Sinterklaas, of de Kerst. Heel veel leesplezier!

cover VIP 5 Mijn vriend krijgt een taakstraf oktober 2013

cover VIP 5
Mijn vriend krijgt een taakstraf
november 2013

1 gedachte op “VIP 5 is leverbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *