VIP 4 is leverbaar!

Lieve VIPs, docenten, vaders en moeders, Een foute vriend kan aangeschaft worden! Ren, skate, waveboard, step, rijd, ren, hinkel, huppel of freerun naar jouw favoriete boekenwinkel! Of, surf naar bijvoorbeeld deze webwinkel

Cover VIP 4

Eerste interactieve puberboek

VIP 4 is extra, extra, extra bijzonder, want het is het eerste VIP boek waar veel lezers hun eigen ideeën en wensen voor mochten aanleveren. Deze lezers worden daarom  op de speciale VIP bedank pagina in het boek genoemd. Staat jouw naam er ook tussen?

Zomeractie voor ouders en VIPs

Koop jouw boek nu en neem het mee op vakantie! Ook de andere VIP boeken breng ik onder jullie aandacht. Het is toch het leukst om een serie op volgorde te lezen. Enne, zet je ouders ook in het zonnetje. Zij kunnen, als ze voor jou een VIP boek kopen zelf een gratis zomer thriller krijgen van bijvoorbeeld Dan Brown. Helemaal cool in grote mensen land 😉

Ben je een leerling van een VIP school dan kun je VIP boeken met korting kopen via de uitgever. Stuur in dat geval een email aan info@vandorp.net

 

4 gedachten over “VIP 4 is leverbaar!

 1. Hahaha, dat is een goede aanpak, Damini. Zo kun je idd extra lang genieten 😀 En, ja, spannend, hè!! Lees ‘rustig’ verder 😉 groetjes van Merlien

 2. Hoii Merlien,

  Ik ben nu bezig met VIP4, hij is heel erg spannend. Ik ben een snelle lezer, maar ik probeer dit boek niet al te snel uit te lezen want dan kan ik er langer van genieten en kan ik hem mee nemen op vakantie! Veel succes met VIP5 & VIP6 !! Ik hoop dat ze net zo leuk worden als al de andere VIP boeken.

  Groetjes… Damini 😉

 3. Ha Damini, ik word altijd erg blij van jouw enthousiaste reacties. Dank je wel! 🙂 groetjes van Merlien ps ik kan je vertellen dat VIP 4 be-hoor-lijk spannend is 😉

 4. Hooiiii Merlien,
  Gefeliciteerd met uw nieuwe boek. Ik ga het zo snel mogelijk kopen. Ik hoop dat ie net zo leuk wordt als uw andere boeken, maar ik denk het wel. U bent ook zo’n goede schrijfster. Ik kan niet wachten………. Kon ik nu beginnen met lezen, dan had ik hem denk ik binnen 1 week uit.

  Vriendelijke groet… Damini (grootste VIP-fan ever :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *