VIP 4, 5 en 6

Op 19 april lanceerden Merlien Welzijn en uitgeverij Village, Mijn moeder heeft een date… in de Kleine Kapitein in Rotterdam. In dit deel krijgt Robert een punthoofd van de vrouwen om zich heen. In zijn zucht naar vriendschap raakt hij samen met Timo verwikkeld in Patricks handeltje in gestolen goederen.

In juli komt deel 4 uit. De titel is Mijn foute vriend. Hierin lees je hoe Robert bevriend raakt met Timo. De twee achterhalen het fijne van Patricks schuurhandeltje. Ze komen in aanraking met oudere, heel foute gasten. Gasten als Donnie en Winston. Die blowen en drinken alcohol en bedreigen jongere gasten. Daar wil je geen ruzie mee! Op het vlak van de liefde gaat het moeizaam. Anna trekt steeds meer naar glossy magazine liefhebber Laura. En dan dat rare sms’je…

Vervolgens kun je in oktober verder lezen in VIP 5 Mijn vriend krijgt een taakstraf hoe een bezoekje aan het politiebureau afloopt voor Robert, Timo, Patrick en Donnie. Ontstaat hier wellicht een verrassende vriendschap? Hoe kan dat nou? En wie is nu Martin Drio? Deze populaire, coole gast blinkt uit in voetbal. Zelfs Timo en Hugo redden het qua populariteit niet bij hem. Welke dame uit hun vriendenclubje verovert hij? Toch niet Anna??

Dan is het alweer januari 2014! Het nieuwe jaar start meteen mega spannend met VIP 6 Nu is het ècht uit!  Oh, oooh, wat nu weer 😉 Heeft de verkering tussen Robert en Anna zijn laatste klap opgevangen? Zijn Robert en Timo de dreigementen van Winston en Donnie nu spuugzat? Wat gaan ze eraan doen? Als er maar geen klappen vallen.

Je blijft dus VIP boeken lezen! De titels buitelen over elkaar heen met de snelheid van het licht. De boeken staan bol van spanning en verwikkelingen. Jij bepaalt nog steeds wat je wilt lezen. Geef het snel door aan Merlien Welzijn via Schrijf mee en wie weet staat jouw naam straks wel in VIP 4, 5 of 6! Hoe cool is dat?!

ps de covers van VIP 5 en 6 worden op dit moment getekend door Emma Wilson. Houd de website, Twitter en Facebook in de gaten voor de cover presentaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *