VIP gastles Van Asch van Wijckschool

Vanmiddag werd ik ontvangen door groep 8 van de Van Asch van Wijckschool. Een school in de kleurrijke wijk Rotterdam West. Op steenworp afstand van mijn vaste kapperszaak in deze prachtige wijk vertelde ik de VIPs over het schrijven van VIP boeken.

En wat zijn het er al een hoop! Drie delen zijn al verschenen en het vierde deel komt straks in juli. De leerlingen vonden de cover van Een foute vriend best indrukwekkend. Ik kan jullie met een gerust hart vertellen dat de VIPs van de Van Asch van Wijck stevig in hun schoenen staan. Aan groepsdwang doen ze niet mee. Iedereen zei in staat te zijn “nee” te zeggen als hem of haar iets gevraagd wordt waar hij of zij niet aan toe is. Wat een toppers!

VIPs Van Asch van Wijckschool

VIPs Van Asch van Wijckschool

In de klas valt op dat bijna alle leerlingen op Thai box zitten. De school is niet voor niets een Lekker Fit School! Dat was ook goed te zien. Sommige VIPs waren nog druk bezig een appel te eten toen ik de les begon.

Voor VIP boeken was veel belangstelling. Het was een geslaagde VIP les. En, de laatste alweer voor dit schooljaar. Ik ben ontzettend blij dat ik een schooljaar lang diverse scholen in de regio heb kunnen bezoeken. De scholen hoefden er helemaal niets voor te betalen. Ik heb gemerkt dat de lessen heel erg op prijs zijn gesteld. En nu ga ik gauw aan VIP 5 beginnen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *