VIP presentatie deel 3

VIP fans kijken terug op het VIP succes

Uitgever Eric Jan van Dorp opende de avond in de Kleine Kapitein in Rotterdam met een terugblik op de hoogtepunten sinds de lancering van Very Important Puber. Wat een mooie successen zijn er in korte tijd behaald.

Helemaal uit Vught en België zelfs!

Het VIP succes is natuurlijk te danken aan het enthousiasme van de lezers, hun ouders en docenten. En die waren ook aanwezig. Een VIP-vader kwam zelfs helemaal uit België waar hij een vergadering had en een VIP-moeder kwam helemaal uit Vught met haar tienerdochter. Wat een topouders! Zij stimuleren het enthousiasme van hun tieners om VIP boeken te lezen. Dat doen ook juf Anita (OBS Wonderwind) en meneer Ankerman (IJsselcollege) die namens hun school aanwezig waren.

Carpooldates en sporttraining

Veel meer VIPs zouden graag aanwezig willen zijn, maar zaten om vervoer verlegen. Damini loste dit heel kordaat op door met haar BFF Arda en diens lieve moeder mee te rijden. “Ik keek echt uit naar deze avond. Ik heb vlinders in mijn buik,” liet ze weten. Andere VIPs hadden sport training. Otto en Oscar losten dit op door hun ouders na de training meteen door te laten rijden naar de presentatie. Zij kwamen nog in hun coole sportoutfits gekleed binnen. Wat een kanjers!

Drukke vaders en moeders

Veel ouders met drukke banen zijn moe aan het einde van een werkdag. Maurits en Jurriaan hebben daar niks van gemerkt. Hun vader heeft een hele drukke baan als Business Developer en hun moeder als oogarts. Toch namen deze energieke ouders de moeite om hun boys de presentatie mee te laten maken. Top!!

VIP gadgets

En gelukkig maar dat iedereen er was, want behalve als aller-allereerste een gesigneerd exemplaar van Mijn moeder heeft een date… scoren, kregen zij ook heerlijke VIP bonbons. De VIPs die als eerste binnen waren hadden super veel geluk. Zij kregen een VIP pen. Op dit moment bestaan er maar 10 in heel Nederland van deze pennen! Damini kreeg zelfs een VIP pet!! Daar bestaat er zelfs maar 1 van. Hoe cool is dat?!

Arda, Damini en Marvin inspireerden mij met hun spontane tekeningen om een tekenwedstrijd op te starten. Daarover binnenkort meer.

Merlien en Damini

Merlien en Damini

En wat dacht je van moeder Chantal die zelfs nog helemaal geen tieners heeft, maar de boeken lekker voor zichzelf leest. “Ik lees ook heus wel zwaardere literatuur hoor,” zei ze bij wijze van smoes toen ze gretig haar gesigneerde exemplaar bij de kassa afrekende. Voor mij ben je een top moeder! Zo blijf je lekker lang jong 🙂

BrendaBrouwer_130419_MerlienWelzijn_033

moeder Chantal

Veel VIPs begonnen al in de boekenwinkel te lezen. Anderen wachten geduldig tot ze in de auto zaten 😉

Aïcha begon meteen te lezen

Aïcha begon meteen te lezen

Wat een voortreffelijke avond. We hebben ook echt gelachen.

schrijver en cultuurkenner Boyd was er ook

schrijver en cultuurkenner Boyd was er ook

En, bedankt VIP Floris-Jan, beter bekend als F.J. die zich ter plekke als talentvolle barman ontpopte.

Chips, ik was er niet, maar hoe kom ik aan deel 3?

Jammer dat je er niet was. Ik hoop je de volgende keer (in juli komt VIP 4 uit!!) wel te zien. Regel een carpool maatje, geef je ouders een blikje redbull en kom ook de volgende keer! In de loop van deze week kun je Mijn moeder heeft een date… kopen via alle (web)winkels in Nederland. Als je niet zo lang wilt wachten, dan kun je rechtstreeks via de uitgever bestellen. Stuur een mail naar info@vandorp.net. Wees snel, want er zijn nog maar 5 gesigneerde exemplaren over!!

Wil je alle foto’s zien, check dan mijn Facebook pagina.

4 gedachten over “VIP presentatie deel 3

 1. Ha Damini, ik kijk ook terug op een hele geslaagde en gezellige presentatie. Fijn dat jij erbij was! groetjes van Merlien

 2. Hoii Merlien,

  Het was heel leuk. Ik ga proberen om ook bij VIP4 presentatie te zijn. Ik nam VIP3 mee naar school en iedereen was enthousiast. Veel succes Merlien!!

 3. Hey toppers van de Hildegardisschool, ontzettend bedankt voor jullie berichtje. Daar word ik blij van! Super dat jullie door gaan lezen. Enne, je weet het hè, als je ergens mee zit of je maakt iets mee: babbelen met elkaar en/of een betrouwbare volwassene. Over VIP 3. Twee vragen geef ik jullie vooraf mee: Laat Anna zich helemaal meesleuren, denk je, in het “glamour girl” leven van Isabelle? En, raakt Robert van het goede pad af als hij bemoeienis krijgt met een gestolen rode playstation? Wat denken jullie? Hopelijk zie ik jullie snel weer eens. Lief van je, juf Dalida, dat je jouw VIPs op de hoogte houdt. Super! groetjes van Merlien

 4. Wij hebben samen genoten van de informatie van de 3e VIP lancering.
  De hele klas wilt het lezen dus wordt hij aangeschaft.
  Jammer dat de juf een onverwacht afscheidsafspraak had van een collega die met zwangerschapsverlof ging. Volgende keer meer geluk.
  Veel succes van groep 8a van de Hildegardisschool.
  groetjes de leerlingen en juf Dalida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *