Cover VIP3 is gereed

Mede namens uitgeverij Village en illustratrice Emma Wilson en met aangenaam kriebelende vlinders in mijn buik presenteer ik de cover van alweer het 3e deel uit de serie Very Important Puber Mijn moeder heeft een date…

Waar gaat het over?

Jullie hebben intussen al uitgebreid kennis gemaakt met Robert en Anna en gasten als Terence, Hugo, Timo, Patrick en Polle. In dit deel krijgt Anna een nieuwe BFF die alleen maar met glitter en glamour bezig lijkt te zijn. Niet echt Roberts ding. Zijn moeder is ook één en al haren en kleding. Robert wordt er knettergek van. Maar dan komt hij Timo tegen, een oudere gast met wie hij gevochten heeft. Die levert het bewijs dat Patricks ‘schuurhandeltje’ toch niet zo onschuldig is als het in eerste instantie leek. Hoe zal dat aflopen? Je leest het binnenkort in Mijn moeder heeft een date…

Oké, dan! Hoe kom ik aan het boek?

Jouw interesse voor Mijn moeder heeft een date… kun je nu al kenbaar maken bij de uitgever. Daar wordt direct een gesigneerd exemplaar speciaal voor jou apart gehouden. Tja, je bent een VIP, of je bent het niet. 😀 Stuur gauw een email met jouw naam en bestelling naar info@vandorp.net om jouw exemplaar veilig te stellen.

Zorg er wel voor dat je toestemming van je ouders hebt om het boek te kopen, vanwege de leeftijdsgrens van 12+ en natuurlijk ook vanwege de kosten. Die overigens nog steeds heel gunstig zijn. Met uitgeverskorting betaal je maar € 10. Het moet niet gekker worden! Daar kun je niet eens een avondje voor naar de film met popcorn en wat te drinken.

Aaaah, ik kan niet wachten! Hoe lang duurt het nog?

De aller-allerlaatste puntjes worden nu op de “i” gezet voor de lancering in maart van Mijn moeder heeft een date… Vertel het aan al jouw BFF’s en bloedbroeders. Houd de website, Facebook en Twitter in de gaten voor een unieke uitnodiging voor de boekpresentatie. Be there, or be square 😉

8 gedachten over “Cover VIP3 is gereed

  1. Ha Monique, hartstikke bedankt! Leuk om te horen 🙂 groetjes van Merlien

  2. Ha Damini, zeker weten! Iedereen die VIP 3 besteld bij de uitgever voordat het in de winkel ligt maakt gebruik van het zogenaamde van te voren “intekenen” en krijgt een gesigneerd exemplaar en uitgeverskorting! 🙂 groetjes van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *