VIP 4 verhaallijn

Terwijl VIP 3 “Mijn moeder heeft een date” in de redactie ronde bij de uitgever zit, ben ik vandaag alweer gestart met het opzetten van VIP 4. De VIPs die met hun idee sowieso een coole vermelding in deel 4 hebben verdiend zijn:

 • Isabelle Miltenburg
 • Samed Atmaca
 • Bora Olieook
 • Damini Parag
 • Justin Gelens
 • Jennifer Liu
 • Arda Arikan
 • Floor Verduin
 • Haydia Babel
 • Malcolm Babel
 • Marit van der Hoeven
 • Sabahat Halimi

Op basis van jullie ideeën is dit de verhaallijn geworden:

Robert heeft verkering met Anna. Ze hebben ook een fijne vriendengroep opgebouwd met Isabelle, Timo, Hugo en Terence. Samen hebben ze erg veel lol. Robert begint steeds meer te wennen aan het daten van zijn alleenstaande moeder. Alles lijkt weer goed te gaan totdat Robert een romantisch sms’je krijgt van Isabelle en Anna juist van Timo. Wie stookt er in hun verkering en waarom? Roberts aartsrivaal Patrick staat onder invloed van een foute neef en verkoopt gestolen spullen. Het lijkt erop dat hij Robert mee het criminele pad op trekt. Zal Robert de juiste besluiten nemen? Gaat het nu dan toch uit met Anna?

Het wordt dus weer een spannend verhaal met voor pubers aansprekende thema’s. Er wordt ook weer gegamed. Speciaal vanwege het idee van Justin Gelen zal ik Mario Kart 7 spelen om de scenes daarover realistisch te kunnen beschrijven. Marit en Malcolm hebben mij opgedragen om ook wat spanning in te bouwen rondom een voetbalwedstrijd. De sfeer zal zeker grimmig worden. Ook een bericht in de krant over een ontvoering zet de pubers op scherp. Sta je te popelen om deel 4 te lezen? Nog een kwartaal geduld. Eerst Deel 3 in maart!

Alvast bedankt VIPs! 🙂

2 gedachten over “VIP 4 verhaallijn

 1. Uiteraard, Damini, goede ideeën worden beloond! 🙂 groetjes van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *