VIP gastlessen en SmartAIM

VIP gastles IJsselcollege

De eerste VIP gastles was op donderdag 13 december. In de aula van het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel ontmoette ik circa 75 VIPs van de eerste brugklas. De sfeer was ontspannen en de interesse voor VIP was groot. Met name het voorlezen uit deel 1 “Tijd voor nieuwe vrienden” werd bijzonder op prijs gesteld. Daarna gingen de VIPs in groepen uiteen om met een vraag over dat hoofdstuk aan de gang te gaan. Mevrouw Boogert en mijnheer Ankerman liepen rond om mee te helpen. Dat ging voortreffelijk. Wat een ontzettend leuke docenten en wat een coole VIPs op het IJsselcollege!

de VIPs van het IJsselcollege

Na de gastlessen vroeg een aantal VIPs om mijn handtekening. Dat was even wennen voor mij, maar wel erg leuk!

Hier kan ik aan wennen 😀

Daarna heb ik even lekker nagepraat met mijnheer Ankerman en mevrouw Boogert. Zij geloven net als ik in coaching van VIPs om hun dromen waar te maken en talenten te ontwikkelen.

De VIP boeken die voor de school bibliotheek zijn aangeschaft heb ik gesigneerd. Als dank voor mijn gastles ontving ik een geweldige bos bloemen.

VIP gastlessen de Lage Waard

Eric Jan van Dorp, directeur van uitgeverij Village vertelde aan circa 60 tweede brugklassers van de Lage Waard in Papendrecht wat er allemaal nodig is om van een idee naar een ebook of boek in de winkel te komen. Het was zo interessant dat een uur eigenlijk te kort was. Daarna vertelde ik aan circa 90 tweede brugklassen over VIP. Ook hier was veel enthousiasme voor “Tijd voor nieuwe vrienden.” Spontane kreten na het voorlezen waren: “vet cool, echt spannend, super leuk.” Dat vond ik natuurlijk geweldig om te horen.

heerlijke chocolaadjes tijdens de VIP gastles op de Lage Waard

De gastlessen voor de Lage Waard stonden in het teken van een cultuur tweedaagse en ze vielen samen met mijn verjaardag. Deze VIPs genoten daarom van hun gastles onder het genot van de nodige chocolaadjes. 🙂

Alle VIPs vonden het erg leuk om te horen dat VIP boeken ook als ebook verkrijgbaar zijn zodat ze het heel relaxed op hun ipad , e-reader of tablet kunnen lezen. 1 VIP maakte zelfs direct van de gelegenheid gebruik om een idee in te dienen voor VIP interactief: als lezer vertel je aan mij welk onderwerp ik in een volgend deel mag inweven. Deze VIP komt dus op de bedankpagina van VIP4!

Voor beide scholen geldt dat zij gebruik kunnen maken van een uitgeverskorting. Ook alle VIPs die op deze scholen zitten kunnen VIP met korting aanschaffen. Dit aanbod geldt overigens voor alle scholen en ook voor jeugdwerkers. Lees meer over de gratis VIP gastlessen.

SmartAIM gelooft in VIPs

Niet alleen tieners, maar ook volwassenen zijn enthousiast over VIP. Het directieteam van SmartAIM, business developers kocht maar liefst 90 exemplaren van VIP om als kerstgeschenk aan hun relaties te geven. SmartAIM schreef in een begeleidende brief:

SmartAIM steunt … Merlien Welzijn, de schrijfster van … boeken voor 12+. Ze is een rijzende ster in boekenschrijvend Nederland. Hoewel succesvol in het zakenleven, stopte ze met haar werk om zich op haar passie, schrijven, te storten.”Dit is vergelijkbaar met onze start van SmartAIM: alles laten vallen om je droom waar te maken.”

Jullie begrijpen wel dat ik enorm blij ben met deze steun van SmartAIM. En, ik kan niet anders dan iedereen adviseren om vooral je dromen na te jagen. Als je eenmaal start komen er allemaal engeltjes op jouw pad die je helpen en steunen. 🙂 Ontzettend veel dank, lieve mensen van SmartAIM!!

Ik wens de directie van SmartAIM, mijn uitgever en alle VIPs en hun gepassioneerde docenten een heerlijke feestmaand en een spetterende jaarwisseling. Tot 2013!

Fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *