VIP deel 3

De reacties na het lezen van deel 1 Tijd voor nieuwe vrienden zijn erg positief. Veel lezers zijn intussen al bezig met deel 2 Blijf van mijn vriendin af, of hebben ook dat deel al uit en vragen enthousiast naar deel 3.

Zoals jullie weten staat in elk deel een persoon centraal. In deel 1 was dat natuurlijk Robert. In deel 2 zoomde ik in op Anna. In deel 3 zal ik moeder Els wat meer belichten. Zij is een alleenstaande moeder. Ze hoopt stiekem dat het weer goed komt met haar ex-man, omdat ze zich schuldig voelt over het effect van de scheiding op Robert. Zeker nu blijkt dat Robert hoogsensitief is en zij zich realiseert hoe zwaar de ruzies thuis en de uiteindelijke scheiding voor hem geweest zijn.

Maar Els voelt zich steeds vaker eenzaam. De vraag in deel 3 is of Els ècht wil dat het goed komt met haar ex. Of, voelt ze zich alleen maar schuldig en denkt ze dat ze het moet willen om alsnog een goede moeder te zijn? Op advies van haar vriendinnen gaat ze daten. Je kunt je voorstellen dat dit de nodige problemen met Robert zal geven.Langs deze hoofdlijn wordt VIP 3 geschreven.

Heb je zelf gescheiden ouders of ben je zelf een gescheiden ouder dan kun je een hartekreet aan me meegeven. Wat wil je Robert tegen zijn moeder laten zeggen? Of, wat wil je Els tegen Robert laten zeggen. Laat het me vóór 1 december weten.

Daarnaast kun je ook andere ideeën en thema’s meegeven. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de ADHD van Terence? Of, wil je dat de bom barst tussen Joyce en Anna? Wat zijn jouw wensen? Mail me op info@veryimportantpuber.nl en ik schrijf je idee mee in het verhaal. Uiteraard krijg je daarvoor in de plaats een mooie vermelding op de bedankpagina van VIP 3.

VIP is de eerste en enige interactieve jeugdboekenserie waarbij jij als lezer aan de schrijver kunt vertellen welke onderwerpen en thema’s je wilt lezen. Lees de eerdere delen en doe mee!

Download of koop VIP bijvoorbeeld via bol.com en laat een lezersreactie achter om andere lezers ook enthousiast te maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *