VIP Uitnodiging

De Rotterdamse schrijfster Merlien Welzijn komt samen met haar uitgever Village op vrijdag 19 oktober van 18.00 tot 19.00 haar nieuwe jeugdboekenserie Very Important Puber presenteren in Kinderboekenwinkel De Kleine Kapitein in Rotterdam. Vanzelfsprekend is de toegang gratis.

Merlien zal met veel plezier vertellen over het schrijfproces waaruit de eerste twee delen Tijd voor nieuwe vrienden en Blijf van mijn vriendin af in deze nieuwe serie voortgekomen zijn. Ook de uitgever zal van de gelegenheid gebruik maken om de aanwezigen meer te vertellen over de keuze om de boekenserie van Merlien Welzijn uit te geven.

Tijdens deze feestelijke presentatie kunt u door de schrijfster gesigneerde exemplaren van beide VIP boeken kopen. Alvast een mooi cadeau voor de komende feestdagen.

De Kleine Kapitein, Botersloot 17, 3011 HE Rotterdam. www.kleinekapitein.nl

VIP: voor kinderen vanaf 12 jaar. De hoofdrolspelers Robert en Anna ondervinden dagelijks wat het is om een opgroeiende puber te zijn anno 2012. Scheidende ouders, een andere school, nieuwe vrienden maken, pesten, verliefdheid, gamen, social media, onzekerheid. Allemaal thema’s die aan bod komen in de twee boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *