VIP op school

Lukt het niet om 19 oktober om 18.00uur naar de officiële VIP presentatie te komen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de schrijfster uit te nodigen voor een VIP op school presentatie. Neem hiervoor contact op met de uitgever. Merlien vertelt graag over het schrijfproces. Want, hoe kom je nu van een leeg wordbestandje met een knipperende cursor op de eerste pagina links bovenin naar een spannend jeugdboek? Je kunt het haar zelf vragen!

Merlien Welzijn is intussen al gestart aan deel III. Jij kunt als lezer nog tot eind november invloed uitoefenen op de inhoud. Is er een bepaald onderwerp waarover je in het derde deel wilt lezen? Laat het weten door een reactie te plaatsen bij dit bericht en wie weet neemt Merlien jouw idee wel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *