Schrijf mee!

Heb je een goed idee wat in het verhaal moet voorkomen, laat dan een reactie achter op deze pagina. Als jouw idee wordt gebruikt dan wordt jouw naam in het boek vermeld. Hoe cool is dat?

Let op

Alle ideeën die worden ingediend vanaf 13 februari 2013 doen mee voor VIP 5!

61 thoughts on “Schrijf mee!

  1. Pingback: VIP gastles Hildegardisschool | Very Important Puber

  2. Merlien ik had je vandaag gezien je kwam woensdag 13 februari en ik heb je handtekening dat wou ik nog even kwijt

  3. mijn idee is: Anna en Robert maken het uit, maar dat komt door een foutje, want iemand(Timo, Polle of Patrick) wordt verliefd op Anna (of was al verliefd) en pakt Roberts telefoon af en stuurt een mail naar Anna dat Robert het uitmaakt, maar dat is niet waar in de klas doet Anna heel ruw tegen Robert en probeert hem te ontwijken. Intussen krijgt Roberts moeder (Els) een nieuwe date die niet wild dat Robert met Anna uitgaat degene die stiekem het mailtje had gestuurd probeert Anna mee uit te vragen en krijgt ruzie met Robert, Robert kan later weer met Anna praten en het wordt weer dik aan Els ontdekt wat haar vriendje wilt en maakt het uit, maar hij blijft haar dwarszitten.

  4. super, hè :-D. Volgens mij is het extra leuk om een boek te lezen waar je zelf een bijdrage aan hebt geleverd. Dat is ook exact waar VIP voor staat: interactief lezen! bedankt, Jennifer. groetjes, Merlien

  5. hoi merlien 🙂

    het is echt heel erg gaaf dat mijn naam in deel 4 komt en dat sms’je vind ik heel leuk ik ga deel 4 zeker kopen 😉

    groetjes : jennifer ( obs de wonderwind )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *