Schrijf mee!

Heb je een goed idee wat in het verhaal moet voorkomen, laat dan een reactie achter op deze pagina. Als jouw idee wordt gebruikt dan wordt jouw naam in het boek vermeld. Hoe cool is dat?

Let op

Alle ideeën die worden ingediend vanaf 13 februari 2013 doen mee voor VIP 5!

61 thoughts on “Schrijf mee!

 1. Ha die Yasmina, wat ben je toch een leuke meid. Ontzettend bedankt voor jouw toffe bericht. Ik ben het ook helemaal met je eens: met hard werken, veel promotie en enthousiaste VIP fans moeten we met z’n allen iets leuks van deze serie kunnen maken. Dank voor jouw lovende woorden en steun! Als je via de link hieronder ook laat weten wat je van VIP vindt, dan maak je straks kans op een gratis gesigneerd exemplaar van deel 3 met de titel “Mijn moeder heeft een date” 😀 http://veryimportantpuber.nl/vip-lezersreactie/

 2. Ha Samed, jouw idee kan over een hele poos een plekje krijgen in de VIP serie. Robert is 13 en Anna is 14 momenteel. Het duurt dus nog best lang voordat ze volwassen zijn. Jouw idee houd ik dus in mijn achterhoofd 🙂 Leuk trouwens dat je Els en Nick als echtpaar ziet. Ik denk dat er eerst nog wat meer actie mag komen in Els’ liefdesleven voordat ze gaat trouwen. Maar een leuke date met Nick behoort zeker tot de opties! Dank je wel, Samed 😀 groetjes van Merlien

 3. Mijn idee is
  Dat Els trouwt met Nick. En dat robert groot word en trouwt met anna en als het u/je veel wilt schrijven kunt u ook schrijven dat roberts en anna’s kinderen krijgen die ook problemen krijgen.

 4. Hoi Merlien,

  Ik ben Yasmina van het IJsselcollege Alkenlaan. Ik ben de leerling van Meneer Ankerman. Ik wou even zeggen dat ik het geweldig vindt dat u mij het tweede exemplaar heeft gegeven en een handtekening heeft gezet. Ik ben vandaag begonnen met het lezen van het tweede deel en i vind het nu al helemaal geweldig!! Het zou erg leuk zijn als uw boeken erg bekend worden, want ik weet zeker dat elke puber die dit boek leest het helemaal geweldig gaat vinden. Volgens mij gaat het nu al heel erg goed ! Ik wil u heel erg bedanken en heel veel succes met het schrijven van meer delen. Als ik een idee heb zal ik u mailen!

  Groetjes Yasmina

 5. haha ja ik heb hem al uit ik vind het super !!!!!!!!!!!!!!!!! ik ben erg benieuwd naar deel 3 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *