VIP 3 presentatie

Rond15 april zal Mijn moeder heeft een date… in Nederland arriveren!! Slechts 4 dagen daarna staat de VIP presentatie in boekenwinkel de Kleine Kapitein in Rotterdam gepland.

Zorg er dus voor dat je vrijdag 19 april lekker vroeg eet om vervolgens vanaf 18.00uur aanwezig te zijn in de Kleine Kapitein in Rotterdam.

Het wordt een avond vol cadeaus!! Er worden maar liefst 5 winnaars van een gratis, gesigneerd exemplaar van Mijn moeder heeft een date… bekend gemaakt. Één van de winnaars is een school die een gratis exemplaar heeft gewonnen voor de schoolbibliotheek. En er zijn 4 VIPs die ook een boek krijgen. Heb je de afgelopen maanden een reactie op de website geplaatst op de pagina Lezersreacties, zorg er dan voor dat je aanwezig bent om jouw eventuele prijs in ontvangst te nemen! Zo zonde als je hebt gewonnen en er niet bent…

Daarnaast wordt er een exclusief VIP gadget waarvan er in heel Nederland maar 10 bestaan, verloot onder de aanwezigen. Nog een goede reden om vooral aanwezig te zijn met al jouw vrienden!. En, o, ja, neem vooral ook jouw ouders, juffen en meesters mee. Ik vind het hartstikke leuk om ze te ontmoeten. Volwassenen die hun VIPs stimuleren om te lezen zijn nu eenmaal heel waardevol.

Vanzelfsprekend is de toegang gratis. Voor slechts € 12,50 scoor je de nieuwste VIP voor jezelf en voor al jouw vrienden die binnenkort jarig zijn 🙂 Nog vóór dit weekend volgt de officiële uitnodiging voor de presentatie en kun je je via een Facebook Event of Linkedin Event opgeven voor de presentatie! Houd de social media in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *