VIP 4: (politie)hulp nodig!

Ik ben al druk bezig met VIP 4. Ongeveer 1/3e deel is nu af. Vanochtend ben ik opgestaan met een idee voor een titel. Die luidt: De hosselman en het sms’je. Laat in een reactie op dit bericht weten wat je van de titel vindt. Ik ben erg benieuwd!

Dan nog een vraag: Wat is volgens jou een goede naam voor de foute, oudere neef van Patrick die zich bezig houdt met gestolen spullen? Zet jouw idee in een reactie op dit bericht en wie weet kies ik jouw naam wel! Nu ga ik snel met de politie bellen om een interview te regelen met een agent, zodat ik de scènes zo waarheidsgetrouw mogelijk kan schrijven. Spannend!!

Als geheugensteuntje nog een keer de verhaallijn:

Robert heeft verkering met Anna. Ze hebben ook een fijne vriendengroep opgebouwd met Isabelle, Timo, Hugo en Terence. Samen hebben ze erg veel lol. Robert begint steeds meer te wennen aan het daten van zijn alleenstaande moeder. Alles lijkt weer goed te gaan totdat Robert een romantisch sms’je krijgt van Isabelle en Anna juist van Timo. Wie stookt er in hun verkering en waarom? Roberts aartsrivaal Patrick staat onder invloed van een foute neef en verkoopt gestolen spullen. Het lijkt erop dat hij Robert mee het criminele pad op trekt. Zal Robert de juiste besluiten nemen? Gaat het nu dan toch uit met Anna?

Mede bepaald door:

 • Isabelle Miltenburg
 • Samed Atmaca
 • Bora Olieook
 • Damini Parag
 • Justin Gelens
 • Jennifer Liu
 • Arda Arikan
 • Floor Verduin
 • Haydia Babel
 • Malcolm Babel
 • Marit van der Hoeven
 • Sabahat Halimi

3 thoughts on “VIP 4: (politie)hulp nodig!

 1. Hoii Merlien,

  Ik vind het een hele leuke titel. Ik kan niet meer wachten om deel 3 te lezen.

  Groetjes Damini (Grote VIP fan)

 2. Ha Damini, leuk, zeg. Goed gevonden! Ik vind met name Donnie echt heel crimi klinken. 🙂 groetjes, Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *