VIP 3 bij de drukker

Op dit moment wordt Mijn moeder heeft een date… gedrukt. Dat gebeurt wederom in het pittoreske Litouwen. Niet iedereen kan zeggen dat zijn boek door ‘Lee Touwers’ gedrukt wordt… 😉

litouwen

Zodra de boeken binnen zijn bij uitgeverij Village signeer ik de exemplaren voor de lezers die op de vooraankondiging hebben gereageerd. Ook jij kunt een gesigneerd exemplaar bemachtigen. Als je nog deze Pasen jouw bestelling mailt naar info@vandorp.net krijg je niet alleen uitgeverskorting, maar dus ook je eigen unieke exemplaar met een leuke tekst en handtekening van de schrijfster.

En dan is het op naar De Kleine Kapitein in Rotterdam om de presentatie bij te wonen van VIP 3. Tijdens deze presentatie wordt ook bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de VIP winactie. Maar liefst 5 lezers zullen een gratis exemplaar van VIP 3 in ontvangst nemen. Zorg er dus voor dat je erbij bent, want misschien ben jij wel één van de winnaars! Neem je BFF’s en bloedbroeders mee, want iedere aanwezige ontvangt een leuke attentie van de schrijfster! Meer info over de presentatie volgt. Houd de website in de gaten. 🙂

Nog voor de zomervakantie kun je VIP 4 lezen. De vaart zit er dus lekker in! Ik heb er zin in, de uitgever heeft er nog meer zin in, de bibliotheken en boekhandelaren hebben er nog veel meer zin in en de VIP fans spannen de kroon! Tot gauw, lieve lezers!

zomercatalogus VIP uitgeverij Village

uit de zomercatalogus van VIP uitgeverij Village

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *