VIP van de week II

De tweede VIP van de week is de 11 jarige Li raina uit Rotterdam.  Zij is naast een ontzettende mooie meid ook nog eens enorm goed in streetdance. De dansgroep Dream Team waar zij onderdeel van uitmaakt, heeft de finale van de Nederlandse en Europese kampioenschappen streetdance/hiphop (in de categorie onder de 10 jaar) gewonnen! Zij wisten ook de 5de plaats te veroveren tijdens de wereldkampioenschappen in Engeland in augustus 2012. Wat een top puber!!

Li raina heeft VIP cadeau gekregen van haar lieve oma Emily die altijd goed op de hoogte is van leuke en coole boeken voor tieners. Wat een hippe oma heeft zij! Li raina heeft “Tijd voor nieuwe vrienden” gelezen en had er dit over te zeggen: “Het boek is uitdagend en spannend en dat past goed bij mij, maar vooral heel leuk geschreven”.

Haar enthousiasme voor VIP zette zij om in een boekbespreking. Dat deed zij zo voortreffelijk dat ze met haar presentatie een “goed” verdiende. Li raina, wij vinden jou een absoluut unieke puber die het erg ver gaat schoppen. Geniet van je VIP status!

Heb jij binnenkort ook een boekbespreking of boekverslag en ben je op zoek naar een cool boek? Vraag dan aan je docent of je net als Li raina VIP mag lezen. VIP is geschikt voor lezers van 12 jaar en ouder. Maar, als je bijna 12 bent is het ook prima hoor. 😉

Ben jij ook een Very Important Puber? Vraag dan aan je ouders of je je mag opgeven voor “VIP van de week.” Vertel welk deel  of welke delen uit de reeks je hebt gelezen en wat je ervan vond. Natuurlijk zijn wij ook altijd nieuwsgierig naar jouw coole hobby. Mail ons jouw motivatie en leuke foto op info@veryimportantpuber.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *