VIP sintactie

“VIP is hip dus aanbevolen met stip!”

Hoe motiveer je tieners om te (blijven) lezen? Volgens de Sint verras je ze het beste met de populaire jeugdboeken uit de reeks Very Important Puber. Deze boeken staan dichtbij de belevingswereld van tieners. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. pesten, social media, gamen, omgang met ouders, vriendschap en verkering. De boeken zijn nu voor slechts € 10,00 te verkrijgen.

Interessant is ook dat je als lezer de schrijver als een poppetje in een game kunt laten doen wat jij wilt. Laat weten wat je in het volgende deel wilt lezen. Je wordt op je wenken bediend!

VIP boeken zijn met name populair bij kinderen uit groep 8 en bij brugklassers en hun ouders, zo blijkt uit diverse lezersreacties die binnen zijn gekomen. Steeds meer kinderen zijn VIP fan en houden zelfs een boekbespreking over hun favoriete deel in de klas.

VIP is nèt weer even anders dan andere jeugdboeken!

Met name de berichten die binnenkomen van ouders die met verbazing constateren dat hun kind een boek vlot uitleest terwijl het een zogenaamde “zwakke lezer” zou zijn vinden wij geweldig om te ontvangen. Ook de jongen die zijn ouders verraste door ondanks zijn dyslexie “Tijd voor nieuwe vrienden” in één ruk uit te lezen en er op eigen initiatief een boekbespreking over te houden ontroerde ons. Wat te denken van de volwassen vrouw die zoveel herkenning in de hoofdpersoon vond en er op die manier achter kwam dat zij ook hoogsensitief is.

Vip staat heel dichtbij de belevingswereld van tieners en hun ouders. Het is een eigentijds boek wat ook met de nodige humor geschreven is. En, ieder kwartaal verschijnt er een nieuw deel! Je kunt deze coole boeken dus nog heel lang blijven lezen. 🙂

VIP: goedgekeurd door de Sint

De Sint heeft speciaal voor de VIP fans een leuke kortingsactie bedacht waardoor je  VIP boeken al voor slechts € 10,00 kunt aanschaffen. Stuur snel een email naar de uitgever info@vandorp.net. De boeken krijg je dan netjes thuis gestuurd met een factuur. Heb je geen schoorsteen, dan bezorgt de Sint ook gewoon via de brievenbus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *