VIP gastles

Het lesmateriaal voor “Tijd voor nieuwe vrienden” is gereed! De eerste gastlessen staan al in de planning. Merlien Welzijn start haar tour in Capelle aan den IJssel. Voor alle 75 eerste brugklassers van het IJsselcollege zal zij een boeiende gastles verzorgen.

Daarna staat een bezoek aan de de Lage Waard in Papendrecht gepland. Tijdens een cultuur tweedaagse krijgen de 150 tweede brugklassers een programma aangeboden waarin onder meer aandacht besteed wordt aan lezen. Met het VIP gastles materiaal van uitgeverij Village laat Merlien zien hoe cool het is om te lezen!  Ook de Rosabasisschool in den Haag zal onze schrijfster enthousiast verwelkomen om te praten over VIP.

Wil jij ook een gave gastles van Merlien Welzijn, download hier dan gratis de flyer. Neem alvast een kijkje in het lesmateriaal.

     

Tot gauw!

ps Scholen en hun leerlingen kopen VIP boeken standaard met 20% korting. Ook jij kunt van deze actie gebruik maken. Je betaalt dan tijdelijk slechts € 10,00. Stuur een emailbericht met jouw bestelling naar info@vandorp.net. Je mag er zoveel bestellen als je wilt. Dus, laat je vrienden ook van deze actie profiteren. De Sint en zijn Pieten zorgen ervoor dat je jouw VIP boek netjes in de brievenbus krijgt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *