VIP van de week I

Jomar keept bij Sparta

De eerste VIP van de week is de 12 jarige Jomar G. uit Rotterdam. Jomar keept bij Sparta. Daar is hij erg goed in. Hij reist heel Nederland en Europa door om voetbalwedstrijden te spelen. Hoe cool is dat!

Jomar leest ook VIP

Jomar heeft ervoor gekozen om “Tijd voor nieuwe vrienden” te lezen voor een boekbespreking in zijn klas,  groep 8. Op donderdag 1 november 2012 is het zover. Dan vertelt Jomar zijn juf en klasgenoten over VIP.

Ons liet hij alvast weten dat hij “Tijd voor nieuwe vrienden” met veel plezier gelezen heeft. Binnen 1 week had hij het al uit. Jomars mening over VIP: Ik vind het “grappig, spannend en er zitten veel emoties in. Het is een echte aanrader.” Wat een mooie complimenten. Dank je wel, Jomar. En ontzettend veel succes met jouw boekpresentatie. Leuk dat je foto’s van onze website en facebookpagina ervoor hebt gebruikt!

Heb jij binnenkort een boekbespreking?

Heb jij binnenkort ook een boekbespreking of boekverslag en ben je op zoek naar een cool boek? Vraag dan aan je docent of je net als Jomar VIP mag lezen. VIP is geschikt voor lezers van 12 jaar en ouder.

Ook veel vaders en moeders lezen VIP met plezier. Wij ontvingen bijvoorbeeld een email bericht van moeder Chantal uit Rotterdam. Zij schreef dat ze het moeilijk vond om VIP weg te leggen. Ze moest eigenlijk een boodschap doen, maar ze besloot liever door te lezen. 🙂

Download VIP via iTunes of koop het via je favoriete (web)winkel. Lees ook reacties van andere lezers. Bijvoorbeeld op bol.com.

Ben jij de volgende VIP van de week?

Heb jij ook een leuk VIP nieuwtje? Mail ons (info@veryimportantpuber.nl) een leuke foto van jezelf, vertel wat je van VIP vindt en waarom jij VIP van de week bent. Zorg ervoor dat je ouders weten dat je je opgeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *