VIP kopen

Beste lezers en fans,

het is zover! “Tijd voor nieuwe vrienden” en “Blijf van mijn vriendin af”, de eerste delen van VIP zijn vandaag aangekomen in Nederland. De boeken zijn gedrukt in Letland. Ze hebben net als de vader van de hoofdpersoon een ware wereldreis afgelegd. 😉

Noteer de volgende datums in je agenda:

Maandag 15 oktober 2012:

vanaf deze datum is VIP te koop via iedere erkende boekenwinkel. Dat geldt zowel voor een winkel met een voordeur als voor de webwinkels zoals bol.com. Voor slechts €12,50 heb je deze prachtige, kleurrijke hardcovers met illustratie van Emma Wilson in je boekenkast of onder je kussen.

Vrijdag 19 oktober 2012:

officiële VIP presentatie in de Kleine Kapitein in Rotterdam (18.00-19.00). Ik kijk ernaar uit om je daar te zien.

Nu meteen:

VIP is te downloaden via iTunes. Zoek op “Merlien Welzijn” , “Very Important Puber” of ” Tijd voor nieuwe vrienden”. Voor slechts €4,99 zit je vanavond al lekker te lezen!

En, wat ben je lief als je een korte lezersreactie plaatst op bol.com, of via iTunes. 🙂

11 thoughts on “VIP kopen

  1. Beste Urmy, wij horen van veel vaders en moeders dat ze VIP ook graag lezen. Het brengt ze terug naar hun eigen tijd als tiener. Ze herkennen de onderwerpen en vinden het leuk om op basis van een boek sommige onderwerpen met hun eigen tieners te bespreken. Dus, voel je lekker jong met VIP! 😉 En, ontzettend bedankt voor je enthousiaste bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *