VIP in de winkel

Vandaag zijn de VIP boeken in het Centraal Boekhuis ingecheckt. Van hier uit kunnen ze naar alle erkende winkels en webwinkels geleverd worden. Op de achtergrond van het bestelproces moeten er nog wel wat systemen gekoppeld worden.

De ene website heeft dat sneller voor elkaar dan de andere. Via ako.nl is VIP nu al te bestellen. Ook sites als bol.com en bruna.nl volgen snel! Uiterlijk woensdag 17 oktober moet dat voor elkaar zijn.

Het VIP ebook is afgelopen weekend al in iTunes gelanceerd. We hebben toen de 2e plek gehaald in de iTunes jeugdboekenlijst. VIP heeft zelfs een half uur lang op nummer 1 gestaan! Wil je VIP op je iPhone, iPad, Mac of pc? Surf dan naar iTunes.

Nog even de belangrijke data voor deze week op een rij:

– woensdag 17 oktober: VIP is via alle (web)winkels verkrijgbaar en ligt zelfs op voorraad in de Kleine Kapitein en Donner Selexyz in Rotterdam.

– donderdag 18 oktober: VIP komt in het AD, met foto, in de rubriek “Aanbevolen”.

– vrijdag 19 oktober: VIP wordt gepresenteerd in de Kleine Kapitein in Rotterdam

Veel leesplezier de komende tijd en laat je lezersreactie achter via één van de genoemde sites, in iTunes, of via onze eigen website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *